Top Steel horgonyzott profilok - Hidegen hajlított profilok

TOP STEEL hidegen hajlított profilok

TOP STEEL hidegen hajlított profilok A hidegen hajlított profilokat többnyire az épületek tartószerkezetének mellékelemeiként, tetőszelemenként vagy falvezetőnek használták. Az utóbbi években ezeket a profilokat az épületek tulajdonképpeni tartószerkezetéhez is használni kezdték.

A TOP STEEL horgonyzott profilokat kiváló minőségű anyagokból gyártjuk: S350GD + Z275 acél.

Előnyök

  • Rövid kivitelezési idő, olcsó megvalósíthatóság
  • Rövid szerelési idő
  • Gyors és egyszerű szerelés
  • Az építmények nagy élettartama
  • Tökéletesen szétbontható, újrahasznosítható rendszerek
  • Földrengésre különlegesen ellenálló

Részletek a termékről

A könnyű acél horgonyzott profilokat úgy állítják elő, hogy a melegen kialakított horgonyzott lemezcsíkokat (melyek több szett görgőn haladnak át) hidegen folyamatosan hajlítják, előállíthatóak automatikus előlyukasztással is a terv kérelmei szerint.

Részletek a termékről

Ha olyan rendszereket használunk, amelyek vékony lemezekből készülnek, kevesebb acélfelhasználást jelent, de a nagy variációs lehetőség ami a méreteket illeti (előállíthatóak személyre szabott profilok akár kis mennyiségben is különösebb árnövekedés nélkül) megengedi a tervezőknek, hogy kiválóan optimizált tartószerkezeteket tervezzenek, melyek így olcsóbbak is lesznek.

A könnyű horgonyzott acél-profilok előnyeiknek köszönhetően fejlődésben levő kategóriának számítanak: rövid és olcsó kivitelezés, rövid szerelési idő, gyors és egyszerű szerelés, az építmények nagy élettartama, tökéletesen szétszedhető és újrafelhasználható rendszer, kiváló ellenállóképesség földrengések esetén.

Még több információért

töltse le pdf ismertetőnket