Hőszigetelő anyagok gyártói, Szendvicspanók | A Topanel-ről

Kik vagyunk

A Topanel a hőszigetelő anyagok gyártására és forgalmazására szakosodott cég. Célunk, hogy az ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatot és jó együttműködést alakítsunk ki, ezért szolgáltatásaink, termékeink minősége és az ügyfeleink megelégedettsége az a két szempont, melyek a napi tevékenységünket vezérlik.


Termékeink Románia legmodernebb és legújabb hőszigetelő panókat gyártó üzeméből kerülnek ki. Egy 8 millió eurós befektetésről van szó, a legmodernebb felszereléssel ellátott üzem (PU.MA - Olaszország), amely által termékeink kiváló minőségűek. Az ország közepén, stratégiailag jól megválasztott helyen található az új üzem, a termék végső ára így kedvező, ezért logikus választás.


A Topanel a poliuretán, kőzetgyapot és polisztirol hőszigetelő-panel elemek teljes sorozatát gyártja. Ugyanakkor biztosítja a jól dokumentált, megfelelő megoldást majdnem minden típusú felhasználáshoz, akár szendvics, akár hagyományos elemeket vagy ezek kombinációját használjuk.


Ajánlatunk tartalmazza:

  • Széles körű, környezetvédelmi szempontból barátságos, újrahasznosítható termékeket forgalmazunk, melyek ipari épületek építéséhez használhatóak.
  • Termelőegységeink piacközeliek, így gyors kiszolgálást biztosítunk.
  • Motivált és felkészült személyzet, mely képes szaktanácsadásra is.
  • Magas színvonalú, jó minőségű termékek előnyös áron.

Ajánlatunk Jelen vagyunk az ország nagy városaiban (Bukarest, Beszterce, Kolozsvár, Konstanca, Jászvásár, Temesvár, Craiova), szakképzett kollégáink technikai szaktanácsokkal és tervezési segédlettel állnak az Önök rendelkezésére. Ugyanakkor a SC Topanel Production Panels számos partnerrel rendelkezik, kik termékeinket az egész ország területén forgalmazzák.


Forgalmazó hálózatunk átlépte az ország határait, a Topanel ma már rendelkezik eladási ügynökökkel Ukrajnában, Moldvai Köztársaságban, Bulgáriában, Magyarországon, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban és Mecedóniában. Termelésünk több mint 35%-át exportáljuk a fent felsorolt országok mellett Ausztriába, Németországba, Belgiumba, Csehországba és Szlovákiába. Nemzetközi portfóliónk olyan híres cégeket tartalmaz mint: Saint Gobain, British Foam Group, Plastipack, Romstal, Vita Foam, Star Foods, Cris-Tim, Den Braven, Nordic Logistic, NordEst Logistic Park, Pirelli, Ford, Renault, Arctic, Centrul Laser Măgurele.

Europe


A Topanel rendkívül szerteágazó felhasználási területen alkalmazható termékeket gyárt. Az "Alkalmazások" részben olyan fényképeket és releváns példákat talál, melyek sikeres projektek során készültek és ahol termékeinket használták.


thermotop Az innovációs jelleg cégünket megalakulása óta jellemzi, így ma már az ország legmodernebb és leghatékonyabb hőszigetelő-rendszereit szállítjuk: THERMOTOP